Speel open kaart: spelenderwijs leren samenwerken door het goede gesprek met elkaar te voeren.

   project DOEN Nijkerkerbrug

  Goed samenwerken lijkt een open deur, maar is moeilijker dan je denkt. Spelenderwijs activeerden we projectleiders om zelf aan de slag te gaan met de vraag wat samenwerking voor hen betekent.

  De aanbesteding en renovatie van de Nijkerkerbrug is gerealiseerd op basis van een nieuwe visie op samenwerking (corporate story). Een goede samenwerking is voor elk team anders. De geleerde lessen zijn daarom niet alleen gedeeld in de vorm van een speels boekje, maar ook vertaald naar een kaartspel. Zo kun je zelf ontdekken wat goede samenwerking voor jou, en voor je (project)team betekent.

  Geleerde lessen in de vorm van een speels boekje om de tips en ervaringen van Project DOEN te kunnen bekijken.

  Geleerde lessen vertaald naar een kaartspel. Zo kun je zelf ontdekken wat goede samenwerking voor jou, en voor je (project)team betekent.

   partners van c

   ervaringen met c

  Ik was zeer positief verrast door het idee van Vitamine C om, naast een boekje, ook een spel te ontwikkelen. Dankzij de creatieve en energieke samenwerking met hen hebben we nu een professioneel kaartspel dat teams aan het denken zet. Het activeert teams om zelf aan de slag te gaan met onze geleerde lessen. Een mooie bijdrage aan het verbeteren van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouwsector!

  Marlotte Koster

  Projectmanager DOEN Nijkerkerbrug

  BEZOEK

  Kromme Nieuwegracht 3-5

  Ruimte 2.9 

  3512 HC Utrecht